Publicitat
Publicitat

Xarxes

La nova versió del navegador Firefox integra cerques a Twitter

La fundació Mozilla llançarà el Firefox 8 aquest dimarts a través de la pàgina web oficial. El navegador ja es pot obtenir en una versió beta des de la pàgina web de descàrregues

Mozilla llançarà aquest dimarts la nova versió del seu navegador Firefox a través de la pàgina web oficial de la fundació de programari lliure. No obstant, la versió beta del Firefox 8 ja es pot obtenir des d'aquest dilluns a través de la pàgina web de descàrregues. La plataforma ofereix el navegador en diferents idiomes, entre els quals hi figura el català.

Entre les principals novetats del Firefox 8 destaca la integració de la xarxa social Twitter a la barra d'eines. En concret, el navegador inclourà la xarxa tant a la barra de cerques com en la de direccions, una opció que permetrà als usuaris cercar tuits, comptes i altres continguts a Twitter directament des del navegador.

L'expectativa per la nova versió del navegador entre els usuaris de Firefox és màxima, i l'etiqueta Firefox 8 a Twitter és tendència espanyola des de mig matí d'aquest dilluns.

Etiquetes

Més continguts de