Xarxes

La nova versió del navegador Firefox integra cerques a Twitter

La fundació Mozilla llançarà el Firefox 8 aquest dimarts a través de la pàgina web oficial. El navegador ja es pot obtenir en una versió beta des de la pàgina web de descàrregues

Ara
1 min

BarcelonaMozilla llançarà aquest dimarts la nova versió del seu navegador Firefox a través de la pàgina web oficial de la fundació de programari lliure. No obstant, la versió beta del Firefox 8 ja es pot obtenir des d'aquest dilluns a través de la pàgina web de descàrregues. La plataforma ofereix el navegador en diferents idiomes, entre els quals hi figura el català.

Entre les principals novetats del Firefox 8 destaca la integració de la xarxa social Twitter a la barra d'eines. En concret, el navegador inclourà la xarxa tant a la barra de cerques com en la de direccions, una opció que permetrà als usuaris cercar tuits, comptes i altres continguts a Twitter directament des del navegador.

L'expectativa per la nova versió del navegador entre els usuaris de Firefox és màxima, i l'etiqueta Firefox 8 a Twitter és tendència espanyola des de mig matí d'aquest dilluns.

stats