Guardiola també supera Mourinho a la xarxa

Els 'hashtags' #guardiola i #totssomguardiola s'han convertit en 'trending topic' a Twitter durant tot el matí. Entre les deu paraules més buscades a la xarxa no n'hi ha cap relacionada amb l'entrenador blanc

Redacció
1 min

BarcelonaLa roda de premsa de Pep Guardiola prèvia a l'anada de semifinals de la Lliga de Campions no ha deixat indiferent a ningú, i menys als internautes, que l'han convertit en trending topic a Twitter a nivell estatal. El hashtag #guardiola és el més utilitzat del dia, seguit de #totssomguardiola, mentre que entre les deu paraules més utilitzades a Twitter no n'apareix cap relacionada amb Mourinho.

Els aficionats del Barça han utilitzat l'etiqueta #totssomguardiola per solidaritzar-se amb el seu entrenador i enviar-li mostres de suport davant els atacs directes de Mourinho a les rodes de premsa. Pels internautes culers, que aquest dimecres han guanyat per golejada als merengues a la xarxa social, la reacció del seu entrenador es feia esperar. Missatges com “ja era hora de posar el ploramiques (Mourinho) al seu lloc” o “És igual el que passi avui al camp #guardiola seguirà sent millor entrenador que Mou” estan circulant per la xarxa des de primera hora del matí.

Els aficionats merengues tampoc obvien el tema i han fet piulades de resposta als culers com “prefereixo a Mou, que diu les coses de cara, i no a Pep, fals, modest i hipòcrita. Estem amb tu MOU. HALA MADRID”.

La polèmica a la xarxa està servida. A Twitter, el partit s'està jugant durant tot el matí. Ara només queda esperar que comenci el matx de veritat, el que disputaran els jugadors dels dos equips en el terreny de joc.

stats