xarxes socials

Twitter permet escurçar les adreces directament

L'aplicació redueix els enllaços a 19 caràcters i inclou un sistema de seguretat que alerta de les adreces amb destinació dubtosa. De moment, el servei està disponible per a un nombre reduït d'usuaris però en els pròxims dies s'estendrà a tots els usuaris

Redacció
1 min

BarcelonaTwitter posa punt i final a la necessitat d'utilitzar sistemes externs per escurçar els enllaços dels tuits. A partir d'ara, els usuaris podran incloure un enllaç directament a la caixa on s'escriuen els tuits i, en el moment d'emetre la piulada, l'adreça de l'enllaç es reduirà a 19 caràcters automàticament. La xarxa social de les piulades satisfà, així, una de les demandes més populars dels seus usuaris.

En un comunicat en el blog de Twitter, la companyia ha informat que el nou servei serà més efectiu que els actuals sistemes d'escurçament perquè respectarà la referència al lloc al que dirigeix, de manera que l'usuari sabrà en tot moment la pàgina de destinació de l'enllaç. La nova aplicació de Twitter també comptarà amb un sistema de seguretat que redirigirà l'usuari a una pàgina d'advertència quan aquest cliqui un enllaç dubtós.

De moment, la funció està disponible per a un nombre reduït d'usuaris, però la companyia ha confirmat que en els pròxims dies l'estendrà a tots els tuitaires.

stats