Xarxes

'#egypt', l'etiqueta més tuitejada del 2011

Twitter publica la llista amb els 'hashtags' més utilitzats de l'any. L'informe també desglossa les tendències per temes o àmbits

Ara
2 min

BarcelonaS'acosta el final d'any i, com és habitual, aquests dies proliferen els rànquings anuals de tot tipus. Les xarxes tampoc se n'escapen. Facebook ha publicat aquest dimecres l'estudi Memology, segons el qual la mort de Bin Laden ha sigut el tema més comentat a la xarxa en tot l'any. Twitter ha fet un informe similar, que presenta les etiquetes més piulades del 2011:

1.- #egypt

2.- #tigerblood

3.- #threewordstoliveby

4.- #idontunderstandwhy

5.- #japan

6.- #improudtosay

7.- #superbowl

8.- #jan25

Els temes més populars, per àmbits

L'informe també inclou les tendències desglossades per àmbits. Així, el jugador Wayne Rooney és el tema més piulat en la categoria de futbol, i Rebecca Black ho és en l'àmbit musical. Elizabeth Taylor encapçala el rànquing d'actrius, Charlie Sheen el d'actors i Thor el de pel·lícules.

La revolta a Egipte, el tema estrella a Twitter

"El Caire" i "Egipte" ocupen les dues primeres posicions en el rànquing de ciutats i països, i la renúncia de Hosni Mubàrak figura com la notícia mundial més comentada. El lideratge del país nord-africà a les dues categories se suma al de l'etiqueta #egypt com la més piulada.

stats