solidaritat a la xarxa

Twitter ajuda a trobar un noi desaparegut a l'Aràbia Saudita

Un tuit enviat per un usuari anunciant la desaparició d'un noi de 16 anys es converteix en trending topic a la xarxa i ajuda a que el noi sigui trobat en 3 hores

Redacció
1 min
Logotip de la xarxa Twitter

BarcelonaL'acció conjunta dels usuaris de Twitter va facilitar la cerca d'un noi de 16 anys que havia desaparegut a Dhahran, l'Aràbia Saudita, dimecres passat.

Una fotografia i una descripció del noi desaparegut, Faisal Fri, va començar a circular per la xarxa i l'etiqueta #faisalDH va esdevenir trending topic en poca estona. El noi va ser trobat només 3 hores després que la xarxa actués.

L'usuari @Omar_Othman va ser el primer en tuitejar l'alerta i @Modhayan la va traduir a l'anglès. Malgrat que aquest usuari compta només amb 280 seguidors, el seu tuit traduït es va convertir en un dels més retuitejats en poca estona, segons explica TheNextWeb.

Un cop el noi va ser trobat, l'usuari @Hokail, un dels que havia participat en l'acció a Twitter, va piular “Trobar #FaisalDH, el noi que havia desaparegut aquest matí, és la prova que Twitter ho pot aconseguir tot, gràcies a tots els que hi heu participat. #Saudi".

Un exemple més del poder de les xarxes socials, utilitzat per una bona causa.

stats