Twitter recomana canviar la contrasenya per un error tècnic

La xarxa assegura que no hi ha indicis de cap filtració

Twitter recomana als seus usuaris que canviïn la seva contrasenya d'accés després de detectar un problema tècnic als seus sistemes interns, encara que assegura que no hi ha indicis de cap filtració externa.

La recomanació, que apareix en forma d'avís quan l'usuari obre el seu compte de la xarxa social, l' ha explicat al blog de la companyia el responsable tècnic, Parag Agrawal, que descriu les mesures com un consell per garantir la confidencialitat.

Segons la publicació, Twitter emmagatzema les contrasenyes encriptades substituint el text escrit per l'usuari per una sèrie de números i lletres. "A causa d'un error, les contrasenyes es van escriure en un registre intern sense completar el procés d'encriptació, diu el comunicat, que no aclareix a quants usuaris ha afectat. "Nosaltres mateixos vam trobar l'error, vam eliminar les contrasenyes i s'estan executant plans per evitar que aquest error torni a passar", han afegit.

La companyia insisteix que no hi ha raons que indiquin que "la informació de les contrasenyes hagi sortit dels sistemes de Twitter o se n'hagi fet un mal ús". Tot i així, i "com un excés de precaució", recomana canviar les contrasenyes d'accés. "Lamentem molt que hagi passat això", afegeix Agrawal.

Més continguts de