Twitter promet la versió en català per a aquest 2012

L'empresa californiana respon amb aquest compromís a un missatge enviat per l'impulsor de la campanya que ho reclama, Albert Cuesta

Ara
1 min
El missatge de Cuesta i, a sota, la resposta, en castellà

Barcelona"Li prometem que, encara que no sigui immediat, aquest 2012 sí que llançarem Twitter en català". Aquest és el compromís assumit per l'empresa californiana fa uns dies, en resposta a un missatge directe que els havia enviat l'impulsor de la campanya que reclama que el català arribi a aquesta popular xarxa social, Albert Cuesta.

Expert en noves tecnologies i col·laborador de l'ARA, Cuesta va escriure a Twitter fent-los notar que, ara que Apple ja té el sistema operatiu OS X Lion disponible en català, és el moment de fer el mateix amb el sistema de microblòguing més popular. Ara fa un any, el conseller delegat de la companyia, Dick Costolo, ja va publicar un tuit en què feia saber que donava llum verda a la versió en català.

I la resposta al recordatori que ha enviat Cuesta és una acceptació clara de la demanda de posar data al compromís. Això sí, la resposta arriba en castellà, tot i que el missatge de Cuesta era en anglès.

stats