Xarxes socials

Twitter llança una web per a desenvolupadors d'aplicacions

La xarxa social ha assolit el milió d'apps creades per tercers. Twitter està sent investigada per pràctiques monopolístiques i per frenar la lliure competència en el mercat de les aplicacions

Redacció
1 min

BarcelonaTwitter ha arribat al milió d'aplicacions desenvolupades per tercers per millorar la interacció de l'usuari amb la seva xarxa social i, per celebrar-ho, ha llançat una pàgina web per als desenvolupadors.

Segons informa en el seu blog oficial, es tracta d'un apartat on els usuaris poden crear les aplicacions i interactuar amb membres de l'equip de Twitter, intercanviar idees amb altres desenvolupadors i trobar recursos per crear el seu propi producte.

L'increment d'aplicacions desenvolupades per tercers ha experimentat un creixement exponencial, passant de 150.000 a un milió en el darrer any. Més de 750.000 desenvolupadors d'arreu del món hi han contribuït i, actualment, la xarxa registra una aplicació nova cada 1,5 segons.

Twitter, investigada per pràctiques monopolístiques

Aquest anunci arriba dues setmanes després que la Comissió Federal de Comerç nord-americana hagi iniciat una investigació per determinar si la xarxa de les piulades vulnera la lliure competència respecte a les companyies que desenvolupen aplicacions d'accés per a la seva plataforma.

stats