xarxes socials

Twitter reforça la política de seguretat en les seves aplicacions d'accés

Els serveis de tercers que donen accés a la xarxa de les piulades hauran de sol·licitar un nou permís per connectar-se amb el compte

Redacció
1 min

BarcelonaCada vegada són més les aplicacions que permeten als usuaris accedir al seu compte a Twitter. A petició dels desenvolupadors informàtics i dels internautes, els responsables de la popular xarxa social han millorat la seva política de permisos per fer-los més clars i accessibles.

Responsables de Twitter van emetre ahir un comunicat a través del blog oficial de la companyia en què anunciaven les noves mesures. "A partir d'avui, et donem més control sobre la informació que vols compartir amb aplicacions de tercers", expressen en el comunicat, en què adverteixen que, sovint, quan els usuaris accepten les condicions d'algunes aplicacions estan autoritzant a terceres persones a tuitejar o a tenir accés als seus seguidors.

Segons informa Efe, les aplicacions que fins ara sol·licitaven als usuaris aquest tipus de permisos, que sovint els internautes accepten sense llegir-ne les condicions, d'ara en endavant hauran de demanar un nou permís per connectar-se amb el compte, cosa que no hauran de fer aquelles que ja no disposaven d'accés als missatges directes dels tuitaires.

Les aplicacions de tercers faciliten tasques com compartir els tuits simultàniament en diverses xarxes socials, connectar amb jugadors a través de plataformes de videojocs o enviar actualitzacions instantànies quan es publica un post en un blog associat al compte.

Amb aquest canvi en la política de permisos de Twitter, els usuaris podran fer una elecció més informada sobre la manera com les aplicacions de tercers s'integren en el seu compte.

stats