cinema a la xarxa

L'Spotify del cinema arriba al mercat espanyol

L'empresa sueca Voddler, que ofereix un servei de cinema online similar al d'Spotify amb la música, entrarà al mercat espanyol a principis de juny

Redacció
2 min
Pàgina web de Voddler

BarcelonaLa distribució de pel·lícules per internet es va consolidant. A serveis como Netflix o Hulu s'hi sumen espais a Facebook i a iTunes. Els models de negoci per consumir sèries i pel·lícules via streaming comencen a ser rendibles i cada vegada hi ha més agents en el mercat.

L'última companyia en anunciar la seva entrada al mercat espanyol ha sigut Voddler. Segons informa Europa Press, la companyia sueca ha confirmat al seu blog que està fent els últims retocs a la versió específica que ha dissenyat pel territori espanyol, que estarà operativa “d'aquí a pocs dies”.

El servei que ofereix Voddler és molt similar al d'Spotify, però amb pel·lícules, sèries de televisió i documentals. A través de Voddler, els usuaris accedeixen a una plataforma de distribució de vídeos on tenen accés a les últimes novetats de la industria del cinema a nivell mundial.

L'oferta de Voddler és multiplataforma i els usuaris poden consumir les pel·lícules i els vídeos en qualsevol format compatible, ja sigui a través de l'ordinador, el portàtil, un smartphone o un tablet.

Igual que Spotify, la companyia ofereix una part del seu catàleg en obert i de forma gratuïta i una altra sota registre de pagament. Actualment, la companyia assegura tenir una oferta àmplia de pel·lícules, de les quals el 80% són d'accés gratuït. A la pàgina web del servei confirmen disposar d'un catàleg de 2.194 pel·lícules, 1.492 episodis de sèries i 280 documentals.

Pels continguts de pagament, els usuaris poden comprar paquets de Voddler Tickets que després bescanvien pels continguts. Les tarifes pel servei al mercat espanyol encara no s'han fet públiques.

La companyia anima als usuaris a provar el seu servei oferint invitacions per tal d'explorar les possibilitats de Voddler. Els usuaris poden sol·licitar una invitació per tastar el servei a través de la pàgina web de la companyia.

Voddler té acords amb els principals estudis de cinema dels EUA i assegura que la difusió dels seus continguts és totalment legal.

stats