WhatsApp torna a funcionar després de gairebé 9 hores de caiguda

El servei de missatgeria funciona amb normalitat, segons ha informat la companyia a través d'un tuit

Ara
1 min

BarcelonaEl sistema de missatgeria instantània WhatsApp ha estat reparat aquest dimarts al vespre segons un tuit de la companyia.

Whatsapp ha donant problemes als seus usuaris durant gran part d'aquest dimarts. Molts d'ells se n'han queixat a Twitter i, fins i tot, el perfil de l'aplicació WhatsApp de Twitter ha demanat disculpes pel seu mal funcionament i ha afirmat en una piulada que treballava per resoldre-les. A més, també han comentat en aquest avís a través de la xarxa social que farien saber als usuaris –com així ha estat– el moment en què se solucionin.

Persones d'arreu del planeta s'han queixat dels problemes que els ha donat aquesta aplicació de mòbil a través de la xarxa social Twitter. Chuck, un usuari de la xarxa de microblogging, ha dit que WhatsApp "està mort, ara per ara". Hi ha hagut missatges en tots els idiomes i en grafies d'alfabets d'arreu del món. Per exemple, un usuari que es diu Sherwin1989, ha preguntat amb signes d'exclamació i d'interrogació, des de Kuala Lumpur, si està funcionant WhatsApp.

stats