WhatsApp torna a la botiga d'Apple

L'empresa assegura que des de divendres a avui només s'ha realitzat una actualització rutinària

Ara
1 min

BarcelonaWhatsApp va desaparèixer divendres passat d'iTunes i ha estat fora de línia fins avui dimecres. Segons el seu compte oficial de Twitter, aquesta manca de disponibilitat s'ha degut a una actualització rutinària.

Aquest matí, però, ja ha reaparegut i ha esdevingut de nou una de les aplicacions més descarregades. Aquests dies de suspensió de la venda, s'han aprofitat per perfeccionar la versió en xinès i en japonès, per millorar l'accés directe al xat en grup i també per fer "diverses millores i reparació d'errors".

En lloc de fer referència al problema que tenien a nivell de seguretat, generat per WhatsAppStatus Changer, una aplicació que permet suplantar altres usuaris al WhatsApp. De fet, durant aquests dies d'absència, hi ha hagut un cert debat a Twitter perquè els missatges de WhatsApp és que no encripta els textos, cosa que sí que passa amb els de BBM, la versió de Blackberry.

L'èxit d'aquest nou servei de telefonia ha provocat el desenvolupament d'una tecnologia per proveir de serveis similars als seus abonats a un cost menor. Movistar, per exemple, ha anunciat que aquest servei passava a ser gratis per a tothom que contractés una tarifa de dades per la seu mòbil.

stats