Wikileaks a la CIA, per Twitter: "Esperem compartir fabulosa informació classificada sobre vosaltres"

El portal de les filtracions respon a l'agència d'intel·ligència amb ironia

El desembarcament de la CIA a Twitter, amb una bona dosi de sentit de l'humor, ha rebut una rèplica de Wikileaks que ha fet servir la ironia en contra seva. La segona piulada de l'Agència Central d'Intel·ligència dels Estats Units donava divendres les gràcies als internautes per la rebuda a Twitter, i afegia: "Esperem poder compartir fabulosa informació desclassificada amb vosaltres". Doncs bé, Wikileaks l'ha contestada aquest dissabte, per Twitter mateix, dient: "Esperem poder compartir fabulosa informació classificada sobre vosaltres".

En la mateixa piulada el compte de Twitter del portal que ha aconseguit difondre informació secreta de les autoritats nord-americanes hi incloïa diversos enllaços sobre la CIA, com un document de l'agència nord-americana per aconseguir més suport de França i Alemanya en la guerra de l'Afganistan i una redirecció al cercador de Wikileaks amb una cerca de tot allò que ha publicat la CIA.

La incursió de l'agència d'espionatge nord-americana al camp del sentit de l'humor ha tingut ressò en la mateixa administració dels EUA, sense tanta fortuna. L'ambaixada a l'Uruguai, per exemple, ha recomanat per Twitter aquest dissabte als internautes que seguissin el compte de la CIA, i ha afegit: "Ara teniu vosaltres l'oportunitat de seguir-los a ells".

Més continguts de