Xarxes

La Wikipedia anglesa 'mata' Aznar en un accident de trànsit, sota els efectes de l'alcohol

L'error ha durat mitja hora, fins que un altre usuari ha tornat a modificar la fitxa de l'expresident espanyol. L'etiqueta '#AnimoAznar' és 'trending topic' a Twitter

Ara
1 min
La Wikipedia anglesa 'mata' Aznar en un accident de trànsit, sota els efectes de l'alcohol

BarcelonaLa versió anglesa de la Wikipedia ha donat per mort l'expresident espanyol José María Aznar durant mitja hora, la matinada d'aquest dimecres. Un usuari ha modificat la fitxa d'Aznar a les 02.27, i hi ha inclòs la data de la suposada mort (23 de novembre del 2011) i un afegit a l'apartat Vida personal en què detallava que Aznar havia mort en un accident de trànsit, suposadament sota els efectes de l'alcohol – “del vi”, concretament-. Un altre usuari ha tornat a modificar la fitxa de l'expresident espanyol mitja hora més tard, i ha esmenat l'error. Malgrat que l'errada ha durat 30 minuts, ha sigut suficient perquè algun internauta se n'adonés i pengés la captura de pantalla amb l'error a les xarxes socials.

L'etiqueta #AnimoAznar és trending topic a Twitter. El timeline del hashtag ofereix una mescla de missatges que van des de la broma per l'anècdota a la crítica pel poc rigor de l'enciclopèdia online.

stats