Publicitat
Publicitat

Xarxes

La Wikipedia anglesa 'mata' Aznar en un accident de trànsit, sota els efectes de l'alcohol

L'error ha durat mitja hora, fins que un altre usuari ha tornat a modificar la fitxa de l'expresident espanyol. L'etiqueta '#AnimoAznar' és 'trending topic' a Twitter

La versió anglesa de la Wikipedia ha donat per mort l'expresident espanyol José María Aznar durant mitja hora, la matinada d'aquest dimecres. Un usuari ha modificat la fitxa d'Aznar a les 02.27, i hi ha inclòs la data de la suposada mort (23 de novembre del 2011) i un afegit a l'apartat Vida personal en què detallava que Aznar havia mort en un accident de trànsit, suposadament sota els efectes de l'alcohol – “del vi”, concretament-. Un altre usuari ha tornat a modificar la fitxa de l'expresident espanyol mitja hora més tard, i ha esmenat l'error. Malgrat que l'errada ha durat 30 minuts, ha sigut suficient perquè algun internauta se n'adonés i pengés la captura de pantalla amb l'error a les xarxes socials.

L'etiqueta #AnimoAznar és trending topic a Twitter. El timeline del hashtag ofereix una mescla de missatges que van des de la broma per l'anècdota a la crítica pel poc rigor de l'enciclopèdia online.

Més continguts de