Publicitat
Publicitat

tecnologia

Microsoft confirma el llançament de Windows 8 el 2012

La nova versió del sistema operatiu estarà disponible per a ordinadors personals i 'tablets'. La companyia presentarà avui fins a 500 actualitzacions a l'entorn Windows Phone

El president executiu de Microsoft, Steve Ballmer, ha confirmat que la nova versió del sistema operatiu Windows arribarà al mercat el 2012 en versions per a ordinadors personals i tablets, segons ha publicat el web de l'empresa.

Ballmer s'ha referit a aquest nou software com a Windows 8 i ha deixat entreveure que funcionarà amb processadors ARM, que són els utilitzats actualment en la majoria de tablets i smartphones.

El directiu de Microsoft va comentar en una conferència de desenvolupadors celebrada a Tòquio que encara hi ha moltes novetats més “de cara a la propera generació de sistemes Windows que sortiran al mercat l'any que ve”.

Les declaracions de Ballmer estan en la línia del que ja va anticipar en el congrés CES, celebrat a Las Vegas el passat gener, en què la companyia va avançar que el sistema operatiu que substituirà el Windows 7 estarà disponible en estructures de software conegudes com System on a Chip (SoC), en les quals treballen Intel i AMD. Aquesta és la tecnologia que utilitzen les versions més actuals de tablets i smartphones en què Google i Apple han passat per davant de Microsoft.

Microsoft presentarà avui fins a 500 actualitzacions a l'entorn Windows Phone en un esdeveniment que se celebrarà a Nova York. La companyia va llançar Windows 7 el novembre de 2009 i espera que aquest any es venguin 350 milions d'ordinadors amb el sistema operatiu instal·lat de sèrie.

Etiquetes

Més continguts de