internet

Yahoo! llançarà un nou servei de correu electrònic que s'integrarà a les xarxes socials

Els usuaris podran respondre directament missatges a Facebook i podran compartir notificacions i actualitzacions des de Twitter i Zynga

Efe
1 min
Yahoo! Mail

BarcelonaYahoo! ha desenvolupat una nova versió del seu tradicional servei de correu electrònic, que estarà disponible pels 284 milions d'usuaris de la companyia en les properes setmanes.

La multinacional ha indicat en un comunicat que el nou Yahoo! Mail s'integrarà completament amb les xarxes socials. Els usuaris podran respondre instantàniament els missatges de Facebook i podran compartir notificacions i actualitzacions des de Twitter, Facebook i Zynga, mitjançant una nova pestanya d'actualitzacions.

Els responsables de l'empresa també han indicat que el servei inclourà noves aplicacions que permetran, entre d'altres, seguir la comanda d'una compra electrònica, eliminar la subscripció a butlletins de notícies no desitjats o un sistemes de cerca de missatges millorat.

La companyia ha assegurat que amb la tecnologia de cloud computing de Yahoo, la nova versió oferirà un rendiment dues vegades més superior que les anteriors, fins i tot en regions on només hi ha internet de velocitat bàsica.

stats