Xarxes

YouTube retransmetrà en directe el debat entre Rubalcaba i Rajoy

Serà a través del canal Eleccions Generals 2011, el pròxim dilluns, 7 de novembre

Ara
1 min

BarcelonaEl canal Eleccions Generals 2011 a YouTube retransmetrà en directe el debat entre el candidat socialista, Alfredo Pérez Rubalcaba, i el popular, Mariano Rajoy, el pròxim dilluns, 7 de novembre.

El debat, produït per l'Acadèmia de Televisió, es podrà seguir a través de diverses cadenes espanyoles estatals i autonòmiques, així com en algunes d'internacionals, i per internet a través del canal del 20-N a YouTube, una iniciativa conjunta de la plataforma de vídeo i l'agència Efe.

El canal Eleccions Generals 2011, estrenat a YouTube fa tres setmanes, registra més de 813.000 visites i compta amb gairebé 600 subscriptors.

El canal conté vídeos de les formacions polítiques que es presenten a les eleccions, dividits en sis línies temàtiques que engloben els aspectes fonamentals dels seus programes electorals: Economia i Ocupació, Polítiques Socials, Relacions Internacionals, Model d'Estat, Regeneració Política i Innovació i Noves Tecnologies.

La plataforma, que s'ofereix en català, euskera, gallec i espanyol, inclou notícies i vídeos informatius relacionats amb els comicis, oferts per l'agència Efe, i un espai on es pot consultar el més vist en el canal i el que més es busca sobre els partits polítics a la versió espanyola del cercador Google.

stats