Xarxes

YouTube estrena un paquet de canals 'premium'

Els canals estaran disponibles a partir d'aquest novembre, i durant tot l'any que ve. Els creadors seran realitzadors de prestigi i productors de continguts especialitzats en diversos àmbits – cinema, televisió, música, informatius, esports -

Ara
1 min

BarcelonaYouTube ha anunciat l'arribada imminent d'un conjunt de canals nous a través de la seva plataforma de vídeos online. L'oferta se sumarà a la ja existent, però inclourà un segell de prestigi diferencial. Segons expliquen en el blog oficial de la plataforma, es tractarà de canals premium que oferiran continguts originals creats per realitzadors de prestigi i productors de continguts especialitzats en diversos àmbits – cinema, televisió, música, informatius, esports -, un projecte en el qual també hi participaran companyies de comunicació punteres. Amb aquesta oferta, la plataforma propietat de Google pretén arribar a un públic divers i ampli, i té com a principal objectiu ampliar l'oferta d'entreteniment a través de la plataforma de vídeos. El projecte també es ven com un atractiu pels anunciants, que tindran una nova finestra per vehicular la publicitat.

El paquet de canals es llançaran a partir del novembre, i estaran disponibles durant tot l'any que ve.

Els canals premium se sumen als espais subvencionats i als programes educatius que YouTube ha anant introduint durant aquest darrer any. La nova oferta estarà disponible arreu del món des d'un dispositiu connectat a internet.

El projecte suposa un salt en el plantejament de YouTube, que s'assimilarà a Netflix, el distribuïdor de continguts audiovisuals dels EUA que ofereix la visualització de pel·lícules i sèries en streaming (sense descàrrega).

stats