Twitter en català ja funciona amb normalitat

Durant la nit s'han corregit els errors, però la versió catalana tornava a funcionar amb dificultats aquest dimarts al matí i els bloquejos d'algunes funcions han continuat al migdia

Ara
1 min

BarcelonaEls problemes de Twitter en català ja s'han solucionat, des de primera hora d'aquesta tarda. Fins ben bé les tres de la tarda, les cerques a Twitter han tornat a ser impossibles i ni tan sols es podien fer tuits nous en la versió configurada en català. Els problemes van començar aquest dilluns al vespre. Un usuari rere l'altre van anar detectant que els fallava el cercador de la xarxa social. El problema es va solucionar, inicialment, poc abans de la una de la matinada, però aquest dimarts al matí ha reaparegut i al migdia continuava donant problemes. La xarxa funcionava correctament en anglès i en castellà, per exemple, però en català no es podien fer tuits ni cerques –almenys alguns usuaris– quan eren dos quarts de tres del migdia.

Aquest dilluns a la nit, durant hores, van fallar tant la versió en català com la configurada en castellà. El problema desapareixia si es configurava en anglès, l'idioma d'origen. Segons l'analista tecnològic i col·laborador de l'ARA Albert Cuesta, el sistema fallava de manera irregular, a estones i no a tots els usuaris. I també podien fallar les 'mentions' i els retuits.

Segons Albert Cuesta, que va contactar amb la companyia, els tècnics van començar a treballar-hi poc abans de la mitjanit. Cap a tres quarts d'una es va solucionar el problema, però durant la nit els errors han reaparegut, i aquest dimarts continuaven els problemes. Finalment la situació s'ha resolt a la tarda.

stats