Publicitat
Publicitat

La querella: l'actualitat en 11 tuits

La xarxa reacciona a la imputació de la infanta i l'admissió per part del TSJC de la querella contra Artur Mas

1. Montse Gimferrer ( @Gimferrer), bloguera “Porten als tribunals la democràcia i la nostra llibertat i encara no es posen d’acord a marxar? Per favor, polítics, que és per avui!”

2. Julià de Jòdar Muñoz ( @julidejdarmuoz), escriptor “¿Té a veure amb la corrupció, senyors de Podem, l’admissió de la querella contra Mas per part del TSJC, o més aviat amb la democràcia?”

3. Francesc Serés ( @FrancescSeres), escriptor “Ah, mira, Artur Mas al jutjat i Pablo Iglesias al plató. Guanyem? Ganan

4. Joan Herrera ( @herrerajoan), coordinador nacional d’ICV i diputat al Parlament “Estic d’acord amb @Pablo_Iglesias_ que cal derrotar Mas. Però s’equivoca si pensa que ho farà sol. Cal un pol d’esquerres, caminar junts”

5. Silvio Falcón ( @silviofalcon), politòleg, assessor al Parlament Europeu “Les propostes de reforma de l’estat espanyol esdevenen ciència-ficció davant l’acció i actitud de les institucions espanyoles”

6. Subal Quinina ( @SubalQuinina), bloguer “I quan semblava que tot estava perdut, arriba el TSJC per salvar el prussés! Visca el TSJC! #tenimpressa

7. Joan Queralt ( @JoanQueralt), jurista i publicista “El final del règim és imparable: infanta, Bankia, bipartidisme, atur estructural, estat del malestar... Ben aviat, en caiguda lliure”

8. Pilar Rahola ( @RaholaOficial), periodista “El coratge del jutge Castro, fent seure al banc dels acusats la infanta Cristina, és una alenada d’aire fresc entre tanta immundícia”

9. Verónica del Carpio ( @veronicadelcarp), advocada i professora de dret civil “¿Que això que ha passat amb la #infanta demostra que funciona l’ estat de dret? Per favor. Ho demostraria si hagués passat AMB el fiscal i l’advocat de l’Estat, no MALGRAT ells”

10. Maruja Torres ( @MistralS), periodista “Com que només tinc loteria del bar de sota, no haig d’escoltar la pesadíssima programació radiofònica. Me n’assabentaré si criden”

11. Isabel M. Jiménez ( @Blue_LB), bloguera “Vist l’ èxit de la Loteria de Nadal, digueu-li a l’Antonio que em prepari el sobre i un cafè, que ara baixo...”

Més continguts de