Publicitat
Publicitat

La càmera que cau d'un avió i va a parar a un abeurador de porcs: vídeo del dia

Les imatges al·lucinants que s'han fet virals a la xarxa i han provocat tota mena d'especulacions

Tant si és de veritat com si és un muntatge, espontani o no, hi ha un vídeo que està triomfant aquest cap de setmana a la xarxa. Encara que al darrere d'aquestes imatges hi hagués un objectiu publicitari o fossin un muntatge d'efectes especials, no deixarien de ser el fantàstic i innocu entreteniment que està entusiasmant els usuaris de Twitter en aquest cap de setmana asfixiant.

Resumidament: una càmera que algú utilitza des d'una avioneta que sembla de les que es fan servir per llançar-se en paracaigudes s'esmuny de les mans del seu propietari i fa una llarga caiguda lliure durant la qual no deixa de gravar. I el final és el millor: va a parar a un abeurador de porcs. Com ho sabem? Val la pena veure les imatges per comprovar-ho.

 

Naturalment, el vídeo s'ha fet viral, amb milers de retuits i 'likes', i ha provocat tota mena d'especulacions sobre l'origen de la gravació i la resistència de la càmera. No hi falten veus que suggereixen al fabricant del giny que faci servir les imatges per a un anunci, i d'altres que són més escèptics.

Més continguts de