Les cançons pop amb més èxit del 2011 remesclades en un 'mashup' de 4 minuts

Una trentena de cançons pop que han conquerit les llistes aquest 2011 es barregen les unes amb les altres en aquest 'collage' d'imatge i so

Ara
2 min

BarcelonaMashup Germany, web a mans d'un dj que es fa dir Ben Stiller, ja ha publicat el seu mashup de pop comercial del 2011. En aquesta peça audiovisual de poc més de 4 minuts, els autors d'aquesta web alemanya recullen un trentena de cançons que han liderat les llistes d'èxits arreu del món.

Entre els artistes que protagonitzen aquesta remescla de música i imatge hi ha Brintey Spears, JLo, Rihanna, Adele o Lady Gaga pel que fa les dives del dance més popular. Tot i això, el dance no s'acaba en els seves cançons ja que els èxits d'enguany també les han portat a col·laborar amb Pitbull o David Guetta, que també apareixen en la creació.

D'altra banda, Mono & Nikitaman o Foster the People, grups bastant diferents a la resta que hi podem trobar també tenen els seus instants de presència en aquest collage musical.

El mashup, o pop bastard, consisteix a crear una nova cançó a partir de la mescla d'altres cançons de diferents artistes o d'un mateix artista entre si. Al principi, es creuaven lletra i música de dues cançons. Tot i això, amb el temps la xarxa ha fet aflorar remescles que acaben recollint moltes visites perquè milloren les produccions originals. De mashups se'n poden trobar per estils musicals i de molts altres tipus com els que serveixen com anuari musical, com aquest del 2010, centrat en temes de llistes americanes

En aquest cas, no es només això el que ha fet Mashup Germany, ja que també proposen un videoclip per acompanyar la seva peça musical. Enguany, però, l'editor ha estat Panos T., que ja havia treballat anteriorment amb Mashup Germany. Entre totes les cançons seleccionades, apareix el Loca People, l'exitós tema dance del català Sak Noel.

stats