COMUNICACIÓ

La #catosfera converteix Granollers en la capital 2.0

Aquest divendres a la tarda arrenca la trobada. S'espera l'assistència de 400 tuitaires. El lema de l'edició és 'Del blog al microblog'

Acn
2 min

GranollersAquest divendres a la tarda arrenca la quarta edició de la Catosfera a Granollers. La capital del Vallès Oriental serà el punt de trobada dels bloggers i dels usuaris de les eines 2.0 a Catalunya. S'espera l'assistència dels 400 tuitaries més actius del país.

L'edició coincideix amb el cinquè aniversari de Twitter, aquesta mateixa setmana. Els usuaris de parla catalana a Twitter es calculen en més de 700.000. En tot l'Estat espanyol, dos milions.

Organitzades pel Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG), amb la col·laboració de Catmèdia, aquestes quartes jornades de la Catosfera posen el focus en Twitter, l'eina de 140 caràcters que no només ha revolucionat el món de la comunicació sinó que ha esdevingut eina de mobilització ciutadana i de canvi polític, per exemple, als països àrabs.

Per aquest motiu, la Catosfera 2011 es titula 'Del blog al microblog' i tindrà el soci director de Roca&Salvatella, Genís Roca, fent la ponència inaugural titulada 'Què en quedarà d'aquests temps de xarxes?'. A la taula inaugural hi participaran Dídac Lee, directiu de l'àrea tecnològica del FC Barcelona; Saül Gordillo, director de l'ACN, i Carles Capdevila, director de l'ARA.

Fins al moment més de 250 persones ja s'han inscrit a través de la web del CDigital per assistir a les ponècies.

Si encara no heu consultat el programa complet de les jornades, ho podeu fer en aquest enllaç.

Totes les jornades es podran seguir per streaming a través de la web del CDigital.

Organitzades pel Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG), amb la col·laboració de Catmèdia, aquestes quartes jornades de la Catosfera posen el focus en Twitter l'eina de 140 caràcters que no només ha revolucionat el món de la comunicació sinó que ha esdevingut darrerament eina de mobilització ciutadana i de canvi polític, per exemple, als països àrabs.

Per aquest motiu la Catosfera 2011 es titula 'Del blog al microblog' i tindrà el soci director de Roca&Salvatella, Genís Roca, fent la ponència inaugural titulada 'Què en quedarà d'aquests temps de xarxes?'. Fins al moment més de 250 persones ja s'han inscrit a través de la web del CDigital per assistir a les ponècies.

Podeu consultar el programa complet de les jornades en aquest enllaç.

Totes les jornades es podran seguir per streaming a través de la web del CDigital.

stats