El 'New York Times', víctima d'un ciberatac de 'hackers' sirians afins al règim d'Al-Assad

La pàgina web del diari va quedar inoperativa durant més de tres hores aquest dimarts a la nit. El grup d'activistes és especialista a atacar mitjans que consideren hostils amb el règim sirià

Ara
1 min
Imatge penjada per l'Exèrcit Electrònic sirià, després d'atacar la pàgina web del diari nord-americà 'New York times'

BarcelonaLa pàgina web del diari nord-americà 'New York Times' ha estat víctima d'un ciberatac reivindicat per un grup d'activistes sirians favorables al règim de Baixar Al-Assad que es fan anomenar Armada Electònica Siriana −SEA, en les sigles en anglès. Els mateixos activistes han reconegut al seu compte a Twitter que van ser els responsables de l'atac, que va deixar la pàgina web del mitjà inoperativa durant gairebé tres hores. L'atac es va produir al voltant de les 21.00 d'aquest dimarts, hora catalana, i el servei va quedar restablert cap a la mitjanit.

No és la primera vegada que aquest grup de pirates informàtics, actius des del maig del 2011, cometen atacs contra mitjans que consideren hostils amb el règim sirià. Diaris com el 'Financial Times' i el 'Washington Post' també han sigut víctimes de ciberatacs per part de la SEA, que també va intentar vulnerar la pàgina web de la cadena de televisió CNN.

stats