XARXES

El creador de Facebook es casa amb la seva xicota de sempre

Un dia després de sortir la seva xarxa social a borsa, Mark Zuckerberg ha contret matrimoni amb Priscilla Chan, la seva xicota de la univeristat, en una cerimònia sorpresa a la seva casa de Palo Alto, Califòrnia

Agències
1 min
Zuckerberg i Chan s'han casat a la seva casa a Palo Alto. REUTERS

WashigtonNo podia ser d'altra manera, Mark Zuckerberg ha anunciat el seu casament a través de Facebook, la xarxa social que ell mateix ha creat. En un "event vital" creat al seu 'timeline' dissabte, Zuckerberg va anunciar que acabava de contraure matrimoni amb Priscilla Chan, la seva xicota des de la Universitat de Harvard. "Casat amb Priscilla Chan", lluïa el seu perfil. El de Chan deia el mateix, i s'hi veia una fotografia dels dos junts en una cerimònia privada a la seva casa de Palo Alto, Califòrnia.

Aquesta setmana ha estat del tot intensa per a la parella. El dilluns el fundador de Facebook va fer 28 anys i Chan, de 27 anys, es va graduar en medicina. El divendres la xarxa social va sortir tímidament a borsa i Zuckerberg es va convertir en una de les persones més riques del món. Hores després es casava a casa seva en una cerimònia molt reduïda –hi havia menys d'un centenars d'amics–, segons ha informat la cadena de televisió nord-americana ABC.

Nou anys junts

La parella es va conèixer fa nou anys a la universitat de Harvard i han continuat fins ara. Per un dia, Zuckerberg ha deixat enrere la seva dessuadora amb què fins i tot va llançar Facebook a la borsa i s'ha posat un vestit per a l'ocasió: camisa, americana i corbata.

stats