Publicitat
Publicitat

REGNE UNIT

El govern britànic, "preocupat" pels ciberatacs contra sistemes informàtics públics i d'empreses

Londres acull una conferència sobre seguretat informàtica que reuneix experts i dirigents dels EUA i Europa. L'executiu diu que cal posar-hi tanta atenció com al terrorisme internacional

El Regne Unit està sotmès a un nombre "preocupant" de ciberatacs, segons ha denunciat el director de l'agència d'intel·ligència de comunicacions britànica. L'objectiu són dades "sensibles" dels sistemes informàtics del govern, a més de secrets industrials d'empreses dedicades a la defensa, la tecnologia i l'enginyeria. Ho explica avui el director de l'agència, Iain Lobban, al Times.

El govern britànic ha anunciat avui una conferència de dos dies sobre el problema. El ministre d'exteriors, William Hague, hi ha participant per afirmar que el Regne Unit ha de posar tanta atenció als ciberatacs com al terrorisme internacional.

A la conferència hi participaran la secretària d'Estat nord-americana, Hillary Clinton, la màxima responsable de polítiques digitals europees, Neelie Kroes, els principals experts en ciberseguretat i empresaris del sector, com el fundador de la Wikipedia, Jimmy Wales, i el vicepresident de Cisco, Brad Boston.


Etiquetes

Més continguts de