Les transmissions en directe de realitat virtual arriben a Youtube

Les primeres proves es faran aquest cap de setmana des del festival Coachella

L'aposta per la realitat virtual de GoPro, que inclou el llançament d'una nova plataforma de publicació d'aquest tipus de continguts, ja té resposta d'un dels seus principals competidors, Youtube. Les transmissions en directe de realitat virtual arriben a la plataforma de vídeos de Google.

GoPro vol oferir un sistema de transmissió en directe de vídeo de realitat virtual a les televisions, però la seva plataforma de publicació no admetrà, d'entrada, aquestes transmissions.  Youtube, que ja permet publicar vídeos de realitat virtual des de fa un any, s'ha aconseguit avançar de nou.

Les primeres proves es faran aquest mateix cap de setmana des del festival Coachella, que en els últims dies ja ha començat a publicar al seu canal de Youtube diversos vídeos de realitat virtual. Durant el cap de setmana, però, s'hi podran seguir concerts sencers en temps real.

Per potenciar aquest tipus d'emissions, l'empresa instal·larà sistemes de realitat virtual als seus estudis de gravació Youtube Spaces, i oferirà als fabricants de càmeres facilitats perquè tots els seus dispositius es puguin connectar directament als servidors de Youtube.