Xarxes

Dominis '.cat' per menys de set euros

És menys d'un terç del que costava fins ara. La promoció comença aquest dimecres i serà vigent fins a finals d'octubre

Ara
1 min
Ja es poden registrar dominis '.cat' per 6,95 euros

BarcelonaEls dominis '.cat' es rebaixen de preu. Des d'aquest dimecres i fins al 31 d'octubre, l'empresa catalana de dominis CDmon ofereix la possibilitat de registrar una web amb el '.cat' per 6,95 euros, quan fins ara costava 24,95 euros. L'únic requisit és que el registre –que ha de ser una alta nova– es faci a través de la seva web, i el descompte s'aplicarà durant el primer any.

Aquesta mesura "inèdita", com remarca l'empresa en un comunicat, busca "promoure l'ús del '.cat' arreu del territori catalanoparlant en un moment de crisi generalitzat". Segons el gerent de CDmon, Jaume Ramon Palau, "el domini '.cat' és i ha de ser la porta d'entrada de les empreses al domini catalanoparlant". Per això, considera que "la baixada de preu del .cat" pot "afavorir les empreses d'arreu".

L'oferta de CDmon és la més econòmica de totes les que s'han posat en marxa aquest dimecres com a part de La Mega Promo, una campanya de la Fundació PuntCAT per abaratir el cost dels dominis, i que inclou ofertes de vuit empreses diferents per registrar-los per menys de 10 euros. Una d'aquestes companyies, Virtual Pyme, l'ofereix gratuïtament si es contracta algun altre dels seus serveis. Les altres companyies que s'han adherit a la campanya són Netim, Dondominio.com, Dina hosting, Serveis web, Entorno digital i Blacknight solutions

stats