tecnologia

Un empleat d'Apple es descuida el prototip del nou iPhone 5 en un bar de San Francisco

L'abril del 2010 se'n va perdre un altre de l'iPhone 4. La nova versió del dispositiu està previst que surti a la venda a finals d'octubre

Redacció
2 min

BarcelonaEl misteri que envolta el llançament del nou iPhone 5, previst per finals d'octubre, podria sortir a la llum abans d'hora. Segons sembla, un empleat de la companyia hauria perdut un prototip de la nova versió de l'smartphone d'Apple en un bar mexicà de San Francisco i, tal i com informa de The GuardianThe Guardian, el dispositiu continua desaparegut. El cas no deixa de ser misteriós, i més si es té en compte que aquesta no és la primera vegada que la companyia s'hi troba. De fet, l'abril del 2010 va tenir lloc un cas similar amb l'iPhone 4, després que un treballador perdés una versió en proves del dispositiu en un bar de la ciutat californiana de Redwood.

Segons explica Cnet, els fets van tenir lloc a finals de juliol, quan el treballador d'Apple estava provant el prototip de l'iPhone 5 en el bar Cava22 de San Francisco. Poc després, el dispositiu hauria sigut venut per 200 dòlars a través del web craigslist.com. Acte seguit, Apple s'hauria posat en contacte amb la policia de San Francisco i hauria localitzat el telèfon en una casa situada al districte de Bernal Heights, gràcies al sistema de geolocalització incorporat en el dispositiu. No obstant, en acudir a la casa, el propietari hauria assegurat no tenir cap coneixement sobre el dispositiu i els policies no n'haurien trobat cap rastre després de registrar l'habitacle. El prototip continua desaparegut.

Apple ha declinat fer qualsevol declaració al respecte. Els rumors sobre el nou iPhone 5 han general igual o més polseguera que el seu antecessor, llançat el juny del 2010. S'espera que la nova versió aporti millores en el rendiment per poder fer front a l'oferta cada cop més competent d'altres companyies com Samsung, Motorola i HTC, que utilitzen el sistema operatiu Android del Google.

stats