polèmica a la xarxa

Granero a Twitter: “Ens ho mereixem i us ho mereixeu. La copa d'Espanya es queda a casa”

El jugador del Reial Madrid va fer un tuit amb aquest missatge després de la victòria del seu equip a la final de la Copa del Rei. El comentari va provocar una gran allau de crítiques i poca estona després el jugador va eliminar el tuit del seu timeline a Twitter

Redacció
2 min
Tuits del jugador del Reial Madrid Esteban Granero

BarcelonaEl jugador del Reial Madrid Esteban Granero ha sigut el protagonista d'un altre fet polèmic a través de la xarxa social. Aproximadament a la una de la matinada, després d'haver guanyat la final de la Copa del Rei contra el Barça, Granero va publicar un tuit amb el missatge “Ens ho mereixem i us ho mereixeu. La copa d'Espanya es queda a casa”.

En pocs minuts, la xarxa es va omplir amb crítiques tan del bàndol blaugrana com de propis seguidors del club blanc, que van considerar que el comentari havia estat molt poc adequat. Alguns usuaris van interpretar que el tuit transmetia el missatge implícit que Catalunya no forma part d'Espanya.

Veient el rebombori que havia causat, Granero va eliminar el tuit del seu timeline poca estona després i en va escriure un altre argumentant el seu comentari anterior, que també va eliminar minuts després: “Pels que malinterpreten: el Bernabeu es la meva casa i la copa se'n va allà. La política no m'interessa per res. Hala Madrid”. Les dues piulades eliminades de Twitter encara es podien lleguir aquest matí a la pàgina personal del jugador a Facebook. Fa una estona Granero també les ha eliminat els comentaris en qüestió en aquesta xarxa social.

Malgrat que el tuit original de Granero ja no apareix ni al seu compte de Twitter ni al seu perfil de Facebook, el comentari encara està causant furor aquest matí a Twitter. A la xarxa es poden trobar missatges escrits fa poca estona com “I després diuen dels catalaans @eGranero11” o "Aquest no sap que Franco ha mort", entre un ampli repertori de crítiques.

stats