Google prepara unes ulleres amb connexió a internet

Aquestes ulleres intel·ligents, anomenades 'smart glasses', permetran a l'usuari veure l'entorn de forma diferent, amb informació addicional que li proveiran el dispositiu

Efe
1 min
Disseny especulatiu que ha corregut per les xares sobre aquestes ulleres de Google

Los AngelesLa companyia tecnològica Google està desenvolupant unes ulleres equipades amb sistema operatiu Android, amb connexió a internet i amb programari de realitat augmentada. L'empresa té pensat llançar-les al mercat aquest any, segons ha informat aquest dijous 'Los Angeles Times'.

La notícia, que no ha estat confirmada per l'empresa, té com a fonts a empleats anònims de Google que, segons sembla, estarien al corrent de les activitats estratègiques que tenen entre mans els enginyers del laboratori Google X.

Les ulleres, anomenades 'smart glasses', o ulleres intel·ligents, permetran a l'usuari veure l'entorn de forma diferent, amb la informació addicional que li proveirà el dispositiu.

Amb càmera

Les ulleres comptaran amb una càmera integrada per recollir imatges que seran confrontades amb bases de dades. Així, com els serveis GPS de Google, i els resultats de cerca es projectaran en les pròpies lents.

La connexió a internet es produirà a través de tecnologia 3G o 4G, associada a un altre dispositiu Android, com per exemple un telèfon.

Segons alguns bloguers, l'experiència guarda molta similitud amb la que tenen els robots que protagonitzen la saga cinematogràfica "Terminator".

stats