Els grangers dels EUA també lliguen a la xarxa

El fundador, Jerry Miller, va veure una oportunitat de negoci en l'escassetat de cites d'aquest col·lectiu. Ara, el seu lloc web ja compta amb centenars de milers d'usuaris

Ara
2 min

BarcelonaTrobar l'amor és encara més difícil per a agricultors o grangers, perquè viuen aïllats d'altres veïns i perquè, moltes vegades, tenen limitades les opcions d'oci i entreteniment. No obstant això, un exempresari de productes agrícoles, Jerry Miller, va veure una oportunitat de negoci en l'escassetat de cites d'aquest col·lectiu. Amb l'objectiu d'ajudar-los a trobar parella –i de fer un bon negoci–, Miller va llançar al mercat 'Farmersonly.com' l'any 2005.

Des de llavors, el nombre d'usuaris ha crescut fins a albergar centenars de milers de membres, segons informa Business Insider. Miller diu que una de les raons per les quals el seu lloc ha tingut tant d'èxit és perquè els agricultors poden relacionar-se entre si d'una manera diferent a la que fa servir "la gent de la ciutat". Miller diu que les persones que viuen en comunitats rurals comparteixen una certa mentalitat que difereix de la dels residents en espais urbans, que tendeixen a ser més materialistes i viure atrapats "en la carrera professional".

Miller va ser un visionari. Des que va crear 'Farmersonly.com', un seguit de xarxes similars, com ara 'Muddymatches.co.uk', a Anglaterra, o 'Farmdating.com.au', a Austràlia, han sorgit per ajudar persones de l'àmbit rural que puguin trobar parella.

El fundador, que diu que va destinar "sis mesos de recerca" a veure si aquest lloc web serviria per posar en contacte persones que estimen la vida rural, assegura que no són "tan grans com Facebook", però que estan "treballant-hi".

Per promocionar aquest lloc, durant els seus inicis, l'equip de Miller va publicar aquest anunci, que s'emetia també per televisió.

stats