protestes ciutadanes

#joambelparlament, Treding Topic a Espanya

La concentració dels 'indignats' per impedir l'accés dels membres del Govern al Parlament colen els 'trending topics' '#joambelparlament', '#aixino', 'Montserrat Tura' i 'Joan Boada' a Twitter. La foto de l'exconsellera d'Interior guixada amb un esprai s'ha escampat per la xarxa

Redacció
1 min
Montserrat Tura

BarcelonaLa manifestació dels indignats a les portes del Parc de la Ciutadella ha sigut àmpliament comentada a la xarxa durant tot el matí, fins al punt que quatre etiquetes relacionades amb els aldarulls s'han convertit en trending topic a la xarxa de les piulades.

Mentre el hashtag #joambelparlament recull la desaprovació dels internautes vers algunes actituds dels indignats, com insultar, increpar o mostrar algun tipus d'agressió cap als polítics catalans, l'etiqueta #aixino aglutina una mescla heterogènia de condemna per l'actitud poc democràtica d'alguns concentrats i, a la vegada, de suport a la causa dels indignats.

Les altres dues etiquetes més populars coincideixen amb dos dels diputats que han rebut algun tipus d'agressió per part dels indignats, Montserrat Tura i Joan Boada. La foto de l'exconsellera d'Interior guixada amb un esprai s'ha escampat per la xarxa. La majoria d'internautes no entenen per què Tura i Boada s'han convertit en el blanc dels manifestatnts. Alfons López Tena, Marina Geli i Joaquim Llena, entre altres, també han sigut increpats fortament mentre intentaven accedir al Parlament.

stats