Publicitat
Publicitat

Lluís Recoder, el polític català més influent a Twitter

Es troba a l'onzè lloc d'una llista espanyola que encapçala Esperanza Aguirre

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, va ser el polític català més influent a Twitter durant el mes de maig, segons un rànquing elaborat entre els polítics més piuladors. Seguint Recoder hi ha el president de Ciutadans, Albert Rivera. Són els dos únics representants catalans d'una llista dels 30 polítics espanyols més influents que encapçala la presidenta en funcions de la Comunitat de Madrid , Esperanza Aguirre , seguida de prop per la diputada del PP a l'Assemblea madrilenya , Cristina Cifuentes .

Aguirre torna a encapçalar per segon mes consecutiu el rànquing dels més influents de la xarxa a nivell espanyol, mentre que Cifuentes arrabassa la segona posició al líder del PSM , Tomás Gómez, que figurava darrere de la presidenta regional el mes passat i ara pateix una estrepitosa baixada al lloc 25 de la llista. Darrere d'Aguirre i de Cifuentes apareix en tercer lloc el coordinador d'IU , Cayo Lara , que entra per primera vegada en la classificació del " top " de polítics influents a Twitter .

La quarta posició és per la secretària de Política Internacional del PSOE , Elena Valenciano , i la cinquena i sisena són respectivament per al president andalús , José Antonio Griñán i per al president electe del Govern Balear , el popular José Ramón Bauzá que , igual que l'anterior , entra per primera vegada en la classificació.

Més continguts de