Publicitat
Publicitat

#OperacionPandora: l'actualitat en 12 tuits

Les detencions per presumpte "terrorisme anarquista" a Barcelona encenen la xarxa

1. Francesc Ribera ( @francescribera), regidor de Berga (CUP) “Parlar avui de terrorisme anarquista o cèl·lules jihadistes és crear alarma social per justificar la nova llei repressiva del PP”

2. Eric Herrera (@erichpunti), músic i bloguer “Jugada magistral de l’Estat. Ara haurem d’aguantar tota quanta manifestació anarquista amb entranyables barricades”

3. Miquel Ramos ( @Miquel_R), músic “Cada x temps apareix el « terrorisme anarquista triangle Espanya-Grècia-Itàlia». Ho porte veient des dels 90 i permeteu-me que no m’ho crega”

4. David Companyon ( @davidcompanyon), diputat al Parlament (ICV-EUiA) “L’encadenament de mots terrorisme + anarquisme + okupes en les operacions excepcionals ens porta als vells temps contra els espais dissidents”

5. Montse García ( @montse_garcia), militant del PSC “Enaltir el terrorisme és delicte. Defensar terroristes és destruir la llibertat. Una pancarta que aplaudeix els assassins no és tolerable”

6. Roberto G. ( @robersestao), periodista “Espero que als anarquistes detinguts en l’#OperacionPandora no els trobin un casset de l’ Orquesta Mondragón. Es podria embolicar molt”

7. Amanda Carpenter ( @amandacarpenter), assessora de comunicació al Senat dels EEUU “#Peshawar Això és molt pitjor que un «atac». És l’assassinat d’ànimes completament innocents. Des de les profunditats del mal, de l’ horror

8. Javed Akhtar ( @Javedakhtarjadu), poeta i guionista indi “Dia negre per a la humanitat. Avui el món sencer s’hauria de comprometre a eradicar aquest mal que s’anomena talibans de la capa de la Terra"

9. Lucía Taboada ( @TaboadaLucia), periodista “La infanta Cristina va ingressar la fiança en un compte equivocat d’un jutjat de Barcelona. A veure si era veritat que no sabia el que firmava”

10. M. Carme Navarro ( @ccoo_mcm), secretària general de FSS-CCOO Catalunya “Sentir la història dels Pujol amb Hisenda hauria de ser un revulsiu per a la societat i la gent que durant anys els ha donat suport”

11. Júlia Cot ( @cot_julia), periodista “La família que imputen unida, roman unida”

12. Mar Calpena ( @mcalpena), periodista “Tinc la sensació que entre el 15 de desembre i el 15 de gener no paro de pair

 

 

Més continguts de