"Demòcrates": l'actualitat en 11 tuits

La xarxa s'indigna amb la proposta de Ciutadans de prohibir la mobilització a la Meridiana de la Diada. Aquesta és la mateixa selecció de piulades que es publica en l'edició en paper

1. Carles Mundó ( @CarlesMundo), regidor a l’Ajuntament de Gurb (ERC) “C’s: «Posarem tots els impediments possibles» per evitar que l’ANC ompli la Meridiana. No són ni de dretes ni d’esquerres... ni demòcrates

2. Carme Forcadell ( @ForcadellCarme), presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana “Recordeu, nosaltres no perdem temps ni energies contestant provocacions, l’11-S omplirem la Meridiana i el 27-S votarem i guanyarem #JoHiSere11S”

3. Clara Jordan ( @clarajordanvila), periodista “S’ha de valorar la generositat dels unionistes, fent la feina d’animar l’independentista mandrós a mobilitzar-se #ViaMeridiana”

4. Jaume Clotet ( @jaumeclotet), director del Programa Eugeni Xammar “Trobo que els mateixos que neguen el caràcter plebiscitari de les eleccions no paren de fer lectures en clau plebiscitària de les enquestes”

5. Lidia Cemar ( @CemarLidia), bloguera “Mentre siguin favorables als partits cap on giren els grups editorials dels periòdics... Les enquestes no em diuen res...”

6. Max Marcos ( @maxmarcos), tuitaire “@ciu ha fet creure al soberanisme que en les #Municipals2015 es decideix alguna cosa. Com no sigui una ciutat més desigual amb el suport del PP i C’s...”

7. Francesc Abad ( @francescabad), expert en sistemes d’informació “Colau diu que @xaviertrias no ha estat un bon alcalde. Molt millors aquella a qui la seva coalició ha donat suport durant 32 anys a Barcelona. La casta progre mola”

8. Juanma Ortega ( @JuanmaPuntoCom), creador de l’agència Estudio Quinto Nivel “Passar els dies escoltant Rus comptar bitllets de 500 no ajuda a portar bé la campanya de la renda

9. David Marzal ( @DMarzal), professor i escriptor “Escolteu, que el que pretenia Rus és que aprenguérem xifres en valencià. Respecte, per favor”

10. Llibert Ferri Mateo ( @Llibertferri), periodista “Echenique-Podemos-Aragó diu que ja està bé que al català se l’anomeni LAPAO. S’agraeix la claredat. Tot ens anem retratant

11. Frederic Porta ( @fredericporta), periodista “Tants anys de lluita per la simple existència del català i ara, precisament ara, fem els mosaics en anglès, que deu quedar més fi. Com són”

Més continguts de