Com es poden llegir els missatges esborrats de WhatsApp?

Descobrim el truc per recuperar els textos eliminats a través del registre de notificacions

Fa uns mesos que, si enviem un missatge que no hauríem d'haver enviat o ens equivoquem de destinatari al WhatsApp, podem esborrar els missatges i fer com si no hagués passat res. És possible fer-ho durant els següents 68 minuts, si tenim l'última actualització (durant 7 minuts, si en tens d'anteriors). Però no podem respirar tranquils. Aquests missatges no són irrecuperables sinó que hi ha un truc fàcil per descobrir el text que s'amaga sota la notificació "missatge esborrat" i resoldre l'enigma. Us l'expliquem.

Com es pot llegir un missatge esborrat?

El missatge enviat entra dins de la bústia de notificacions encara que després s'esborri. Per tant, per llegir els missatges esborrats només cal descarregar-se una aplicació que les registri, com ara Notification History o Notification Log. Cal assegurar-se que l'aplicació té activada el monitoratge del WhatsApp. Quan rebem un missatge, el podrem buscar a la llista de notificacions i hi trobarem el text. Encara que hi aparegui com a missatge esborrat, es guarda el missatge anterior enviat.

Quines són les condicions per fer-ho?

No és possible recuperar els missatges esborrats en tots els casos ni des de tots els mòbils. Només es pot fer amb Android i si tens la versió 6.0 Marshmallow o posterior. A més, hem d'haver rebut la notificació. Per tant, si tenim el WhatsApp obert no la rebrem i no podrem recuperar el text. L'eina només funciona per llegir un text de màxim 100 caràcters, que és el límit de les notificacions, i tampoc es poden recuperar imatges ni gif. 

Més continguts de