XARXES

El cas de la cobra 'piuladora' que recorre Nova York

La fugida de la lloba del Zoo de Barcelona sacseja Twitter i genera cinc 'trending topics'. Però això no és res comparat amb les suposades aventures d'una cobra que es va escapar d'un parc del Bronx i que 'explica' les seves peripècies a la xarxa

Redacció
1 min

BarcelonaLa fuga de les dues llobes al Zoo de Barcelona no ha passat desapercebuda a la xarxa social Twitter. Pocs minuts després que es conegués la notícia, els usuaris ja havien convertit #zoo en un trending topic a nivell de l'Estat. Segons estadístiques del web Twit.cat, però, aquesta no ha estat l'única etiqueta que els usuaris han assignat a la fuga dels animals. Hashtags com #llops i #llobes o, pels més internacionals, #llopaskatu (euskera) i #freewolf (anglès), també han estat entre els deu més utilitzats a Catalunya.

No és la primera vegada que els tuitaires es fixen en animals que han fugit de les seves gàbies. Sense anar més lluny, divendres passat una cobra egípcia va escapar-se d'un zoo al novaiorquès barri del Bronx. La picada de l'animal pot resultar mortal però, un cop passat l'ensurt inicial, els habitants del barri es prenen el cas amb humor i un d'ells ha creat, fins i tot, un compte de Twitter per a la serp, on la mateixa serp explica les aventures que viu i els llocs que visita. Quan algú va fer notar que l'animal no hauria de poder fer servir un teclat, la resposta va ser simple: “Que heu sentit a parlar mai de l'iPhone?”.

stats