Publicitat
Publicitat

“I love Lloret” a Twitter

Els usuaris reivindiquen la bellesa de la ciutat gironina i de les seves platges, el dia que els aldarulls entre els turistes i la policia han col·locat l'etiqueta 'Lloret de Mar' com un dels temes més comentats a la xarxa social de les piulades

"Lloret de Mar" és un terme freqüent avui a Twitter. Mentre els aldarulls d'aquesta matinada entre els turistes i la policia situaven la ciutat com a trending topic mundial aquest matí, alguns usuaris han volgut reivindicar la bellesa de la ciutat gironina i de les seves platges, una imatge degradada, sovint, pel turisme “de festa” que les caracteritza.

El periodista i escriptor Quim Torra és un dels que ha sortit en defensa de la ciutat gironina: “ Potser també és hora de dir que, darrere els bàrbars, Lloret amaga el paisatge més fi, més delicat de la Costa Brava”. Carme Capdevila també s'ha pronunciat amb la piulada “ Fanals, la millor platja de la Selva #revindiquemlloret”, i el seu tuit ha estat ratificat per un altre de @laurajuanola que mencionava la piulada de la diputada d'ERC. @CarlotaSoto feia un paral·lelisme amb els aldarulls a Anglaterra i ha dit “ Disturbis a Londres, a Lloret de Mar... se'ns destrossen els grans paradisos” i @josefajram lamentava el tipus de turisme que provoca aldarulls “ en un lloc tan bonic".

Altres usuaris que han alçat la veu a favor de la ciutat han estat turistes d'arreu del món que en algun moment han visitat la localitat gironina. @partyblondxoxo explicava “ Vaig estar a prop de Lloret de Mar fa dos anys, va ser un dels millors viatges que he fet, m'encanta aquest lloc”,

@FanaJana es preguntava el perquè del trending topic de Lloret, i afegia “ M'encanta aquest lloc, és molt bonic”. @BadBieberAss recorda “ Aquell gran estiu a Lloret de Mar... " i alguns internautes com @mika_aeee reblen directament “ M'encanta Lloret de Mar”.

Més continguts de