La dona abandonada en un Burger King quan era un nadó troba la seva mare

Katheryn Deprill, de 27 anys, va ser abandonada als lavabos d'un restaurant de la cadena a Pennsylvania. Dilluns va conèixer la seva mare biològica

Ara fa 27 anys una dona va abandonar el seu nadó, que només tenia unes hores, als lavabos d'un restaurant de la cadena Burger King a Allentown (Pennsylvania). Aquell nadó és ara Katherin Deprill, una jove que, casada i amb tres fills, es va decidir fa uns mesos a trobar la seva mare biològica. En només tres setmanes ho ha aconseguit: dilluns, mare i filla es van retrobar des d'aquell 15 de setembre del 1986.

Deprill va posar en marxa una campanya a Facebook i Twitter per intentar localitzar la seva mare biològica. L'única dada que tenia era que l'havia abandonat als lavabos del restaurant. Res més. Però va penjar una fotografia seva explicant els fets i demanant ajut. En només tres setmanes, el seu somni s'ha acomplert. Dilluns va poder conèixer la seva mare biològica. Les dues dones es van retrobar al despatx d'un advocat.

La recerca de Deprill es va convertir en un fenomen viral, i la seva imatge es va veure arreu del món. Entre els milions de persones que van veure la imatge hi havia la seva mare biològica, que es va posar en contacte amb un advocat. És al despatx de l'advocat que mare i filla es van retrobar... i conèixer.

Deprill es declara feliç: "Ha superat totes les meves expectatives. És tan dolça i increïble". La jove diu que a partir d'ara, mare i filla tindran una relació, més enllà de les quatre hores de la seva feliç trobada: "Vaig rebre l'abraçada que feia 27 anys que esperava", ha dit.