Hotmail es convertirà en un Outlook en versió web

Microsoft encara no ha establert la data en què es farà la transició entre les dues plataformes de correu electrònic

Ara
1 min
Outlook.com substituirà el domini hotmail.com

BarcelonaMicrosoft reconvertirà el servei de correu electrònic Hotmail en un nou i redissenyat Outlook i deixarà de distribuir adreces @hotmail.com en un procés que posarà fi progressivament al mític domini, segons ha anunciat aquest dimarts la companyia.

En els propers mesos, Microsoft preguntarà als usuaris de Hotmail si volen provar el nou Outlook en versió web, un servei més simplificat que intentarà competir amb el popular Gmail de Google.

Els que ho desitgin podran mantenir l'adreça @hotmail.com a la nova plataforma de correu electrònic, però l'objectiu és que els dominis de Hotmail vagin desapareixent progressivament, malgrat que Microsoft encara no ha establert la data en què es farà la transició final entre les dues plataformes.

Hotmail va sortir al mercat el 1996 de la mà de dos joves emprenedors (Sabeer Bhatia i Jack Smith) i, un any després, va ser adquirit per Microsoft. Actualment s'ofereix traduït a 36 idiomes i continua liderant el sector amb més de 325 milions d'usuaris, seguit de Gmail i Yahoo!, que cada cop guanyen més terreny.

El nou Outlook integrarà plataformes de xarxes socials com Facebook, Twitter o Skype i permetrà l'emmagatzement de continguts al núvol, seguint l'estela de Gmail.

stats