xarxes

100 milions de tuitaires actius, malgrat els 200 que tenen un compte a Twitter

Més de 50 milions utilitzen la xarxa cada dia i, d'aquests, el 40% ho fan exclusivament per informar-se sense emetre cap piulada

Redacció
1 min

BarcelonaTwitter compta amb 100 milions d'usuaris actius a la xarxa social, segons han informat els mateixos responsables a través del blog oficial de la companyia. D'aquests, més d'un 50% (és a dir, uns 50 milions) utilitzen la xarxa de les piulades cada dia, ja sigui per informar-se (com fan el 40% dels usuaris) o per compartir els seus propis missatges.

No hi ha dades oficials sobre el nombre d'usuaris registrats a la xarxa social, però es calcula que actualment hi ha al voltant de 200 milions d'usuaris registrats. No obstant això, el comunicat emès per la companyia esvaeix dubtes sobre el grau d'activitat dels usuaris i n'assenyala només la meitat com a usuaris actius.

L'abast de Twitter s'estén com una taca d'oli i ara mateix ja compta amb tuitaires de 193 països diferents, i la plataforma s'ofereix en 12 idiomes, entre els quals hi figura el castellà –les altres llengües són l'anglès, l'alemany, el portuguès, l'italià, l'holandès, el francès, l'indonesi, el turc, el coreà, el rus i el japonès.

Segons el comunicat de Twitter, 35 líders mundials utilitzen aquesta xarxa social com un dels principals mitjans de comunicació amb els seus electors. Diversos líders religiosos, com el Dalai-lama o el papa Benet XVI, també disposen d'un perfil a la xarxa social, com també el tenen una quantitat innombrable d'esportistes, organitzacions sense ànim de lucre, actors, músics, periodistes i mitjans de comunicació.

stats