Facebook

'El Padrí' es converteix en videojoc per a Facebook

L'han creat la Paramount i Kabam. La versió en proves ja està disponible

Efe
1 min
El joc es dirà 'El Padrí: Les cinc famílies'

MadridNo és el primer videojoc basat en la saga cinematogràfica d'El Padrí, però sí que serà el primer cop que es traslladin les intrigues mafioses de Vito Corleone a la xarxa social Facebook. Se n'encarregaran la Paramount Digital Entertainment i el desenvolupador especialitzat en jocs socials Kabam. Totes dues companyies han anunciat en un comunicat que, a l'espera de la versió definitiva, els internautes ja poden registrar-se per gaudir de la versió en proves del joc.

L'aplicació es titula El Padrí: Les cinc famílies, i és una preqüela que se centra en el període de temps anterior al de les pel·lícules. El joc, que és gratuït, aposta pel gènere shooter i el format multijugador, fet que permetrà combatre de forma sincronitzada a milers de jugadors.

Els usuaris s'hauran d'adscriure a una de les cinc grans famílies que dominaven Nova York a l'època de la Llei Seca, i lluitaran per aconseguir diners, poder, respecte i el títol de "Don". A més, el joc proposa un mode de rol per interactuar amb altres jugadors de forma més competitiva.

stats