XARXES

Els pirates informàtics de LulzSec pleguen veles però esperen relleu


Han protagonitzat diversos ciberatacs contra multinacionals com Sony i Nintendo, i contra institucions com la CIA, el Senat dels EUA i governs de diversos països

Agències
1 min

BarcelonaEls pirates informàtics de Lulz Security (LulzSec), grup que va saltar a la fama amb els seus ciberatacs contra empreses multinacionals i governs, han anunciat aquest diumenge que pleguen veles ja que s'ha acabat el termini de 50 dies que s'havien posat per capgirar l'ordre establert a la xarxa. LulzSec ha obtingut i difós materials confidencials de la CIA, el Senat dels Estats Units, la policia de l'estat d'Arizona, els governs de diversos països del món, la cadena de televisió Fox, la companyia telefònica AT & T i els fabricants d'equips electrònics Sony i Nintendo, entre d'altres.

En el seu comunicat final, difós a través de Twitter, els "sis tripulants" de LulzSec expressen el desig que altres cibernautes prenguin el relleu i que "el moviment es manifesti en una revolució capaç de continuar sense nosaltres". "Units, junts, podem aixafar els nostres opressors comuns i dotar-nos nosaltres mateixos del poder i de la llibertat que mereixem", diu el seu missatge de comiat.

stats