20-N

Les piulades més retuitejades dels candidats catalans durant la campanya del 20-N

Un tuit de Carme Chacón encapçala el rànquing de retuits: "A més poder del PP, menys drets socials, salut, educació,... El model sempre és el mateix: retrocés #noeselmateix #20n"

Ara
1 min

BarcelonaCarme Chacón (@CarmeChacon2011), 17 de novembre (100+ retuits): "A més poder del PP, menys drets socials, salut, educació,... El model sempre és el mateix: retrocés #noeselmateix #20n"

Josep Antoni Duran i Lleida (@CiUDuran2011), 7 de novembre (17 retuits): "Avui hi ha un debat Rubalcaba-Rajoy. Ens han exclòs del debat, però fem que no ens excloguin el dia 20N de les urnes. www.duran2011.cat"

Jorge Fernández Díaz (@jorgefdezpp), 6 de novembre (8 retuits): "La pitjor enquesta per al PSEO no és la del CIS, és l'Enquesta de Població Activa: 5 milions d'aturats"

Alfred Bosch (@AlfredBosch), 16 de novembre (75 retuits): "Per tots vosaltres, el nou cartell de campanya d'#ERC_RCat_CatSí. Ens ajudeu a fer-lo córrer? Moltes gràcies! #joBosch http://t.co/SjPINWUs"

Joan Coascubiela (@jcoscu), 7 de novembre (13 retuits): “@elperiodico_cas: El PP afirma que aprovarà reforma laboral "en els 100 primers dies" http://t.co/jisX448j. Avisats esteu #nocallis"

stats