Publicitat
Publicitat

"El pla C": l'actualitat en 11 tuits

Els usuaris de la xarxa discuteixen la gestió del projecte BCNWorld

1. Ramon Subirós ( @subramon1), investigador postdoctoral a la Universitat Humboldt de Berlín “Això que uns aficionats siguin agredits per encaputxats amb ganivets... i encara debatem sobre insults?”

2. Marcos Ricon ( @MarcosRicon), tuitaire “La notícia no és que hi hagués agressions amb arma blanca al voltant del Camp Nou, la notícia és que ara sí que surten als informatius

3. Quim Arrufat ( @quimarrufat), diputat al Parlament (CUP), “Quin ridícul, no? Els fan una llei a mida, uns impostos a mida, i quan arriba el moment, foten el camp. #OleVeremonte Atureu ja BCNWorld!”

4. Pol Foradada ( @polforadada), periodista “Millor que el Govern gestioni els terrenys i no Veremonte. Molt millor BCNWorld que Eurovegas. El proper cop comencem pel pla C directament, no?”

5. Alberto Garzón ( @agarzon), diputat al Congrés (IU) “La llei mordassa es la demostració que el PP vol aconseguir amb la repressió el que ja no pot aconseguir amb arguments”

6. Antonio Naranjo ( @AntonioRNaranjo), periodista “No m’agraden coses rellevants de la llei de seguretat. Però de mordassa no en té res. Si no és que es defensa el dret a ser un delinqüent

7. Pepo Jiménez ( @kurioso), bloguer “ Danys col·laterals del tancament de Google News... desenes de webs contràries a la nova llei que perdran un 30% de visites i els costarà sobreviure”

8. Albert Cuesta ( @albertcuesta), analista tecnològic “El més greu no és que Google News tanqui aquí, sinó que retiri de les seves edicions internacionals els titulars dels mitjans espanyols

9. María Muñoz ( @mariadelamiel), assessora financera “He fet un experiment. El risc geopolític que ens espera el 2015 ens importa menys que això de Google News. Vale”

10. Lucía Taboada ( @TaboadaLucia), periodista “Hola, sóc aquella part del teu cervell que memoritza cançons absurdes però s’oblida constantment de les teves contrasenyes. Una salutació”

11. Feliu Ventura ( @FeliuVentura), cantautor “Hi ha grups de WhatsApp que suren com una rèmora morta al mòbil quan arriben felicitacions de Nadal. «Soparets d’estiu»: abandone el grup”

Més continguts de