Publicitat
Publicitat

A quin famós s'assembla el teu alcaldable?

El hashtag #caretoscandidats agrupa cartells electorals que anuncien candidats que tenen similituds amb personatges famosos

Els carrers de pobles i ciutats de Catalunya estan plens de cartells amb cares de senyores i senyors que volen ser alcaldes. La cartelleria electoral és molt diversa de colors, vestits o estats d'ànims. I, amb una mica d'imaginació, s'hi poden trobar semblances amb personatges famosos. A Twitter els usuaris juguen amb aquests candidats. En pengen els cartells electorals i diuen a qui creuen que s'assembla amb el hashtag #caretoscandidats.

La juguesca la va arrencar l'actor Quim Masferrer en veure l'alcaldable convergent del seu poble, Joaquim Bohils. " En Teo vol ser alcalde", va posar Masferrer al seu Facebook juntament amb la foto del cartell. Certament, Bohils i el personatge infantil Teo tenen una certa semblança física pels cabells. "Ho vaig iniciar el dia que va començar la campanya electoral, i aquest s'ho va prendre bé", explica Masferrer. En aquests deu dies que es porten de campanya electoral, #caretoscandidats ha experimentat un notable creixement en la participació. L'actor està sorprès per la bona acollida que ha tingut aquesta acció entre els tuitaires. "Cada dia més gent m'envia fotos, o me les penja al Facebook, amb imatges dels candidats del seu poble", comenta Quim Masferrer que reconeix que "hi ha qui m'envia cartells perquè en busqui la similitud o bé candidats que em demanen que volen sortir".

Sense cap intencionalitat concreta, Masferrer va pensar que "ja que ells ens ocupen els carrers, estaria bé posar-hi una miqueta d'humor i així era una manera còmica d'amenitzar la campanya". Aprofitant la seva gira teatral per Catalunya, fa les seves aportacions a #caretoscandidats amb aquells cartells alcaldables que li semblen graciosos d'allà on va. No en va, els mateixos usuaris poden penjar les imatges a Twitter i usar aquest hashtag perquè la seva imatge s'agrupi amb les altres. Alguns dels exemples que hi ha fins ara són candidats que s'assemblen a Lou Grant, Belen Esteban o Carmen Machi entre molts altres.

Més continguts de