"Tenim una cosa que realment has de veure. I tocar": Apple presentarà l'iPad 3 el 7 de març

La companyia envia una invitació per a l'esdeveniment en què s'espera que presenti el seu nou model de tauleta

Efe
1 min
Invitació a la presentació de l'iPad 3

Los AngelesApple ha anunciat aquest dimarts la celebració d'un esdeveniment a San Francisco el proper 7 de març en què tot apunta que es revelarà la nova versió de la seva popular tauleta iPad, de la qual encara es desconeixen els detalls.

Apple ha enviat una invitació en què s'emplaça els periodistes perquè acudeixin la setmana que ve al centre d'arts Yerba Buena, al centre d'aquesta ciutat californiana.

En la convocatòria només es veu la imatge d'una pantalla d'iPad amb el dia 7 de març marcat en el calendari, juntament amb el missatge següent: "Tenim una cosa que realment has de veure. I tocar".

La companyia, fidel al seu estil, ha evitat avançar els continguts de la presentació, però s'assumeix que girarà al voltant del dispositiu denominat ja popularment com a iPad 3.

Tant el 2010 com el 2011 Apple va dedicar el seu primer esdeveniment de l'any a parlar de la seva revolucionària tauleta, amb la idea que la novetat surti al mercat entre març i abril.

Els mitjans nord-americans especulen amb la possibilitat que el nou iPad estigui equipat amb la mateixa nitidesa de pantalla que les últimes versions d'iPhone, una definició anomenada Retina Display, millors càmeres per a foto i vídeo, i la possibilitat de connexió 4G.

stats