Publicitat
Publicitat

xarxes

#retalladespossibles omple el Twitter de tisorades a la catalana

L'etiqueta, llançada pel periodista Toni Soler, és 'trending topic' del moment i recull propostes tan variades com la publicitat institucional, la monarquia, els aeroports fantasma, els trens sense passatgers o els xofers i els cotxes oficials

En un context de tensió popular per les retallades socials del Govern, el periodista català Toni Soler ha llançat aquest migdia una iniciativa perquè tothom hi digui la seva a través de Twitter. A mode de catarsi, l'etiqueta #retalladespossibles recull tota mena de propostes per aixecar l'economia del país aplicant la llei de la tisora. L'espai temporal entre les piulades s'ha anat aprimant i el timeline de l'etiqueta presenta propostes tant variades com la publicitat institucional, la monarquia, els aeroports fantasma, els trens sense passatgers i els càrrecs de confiança, les Diputacions, els xofers i els cotxes oficials o les subvencions a les escoles concertades, entre una llarga llista d'idees.

Les propostes més o menys versemblants (o aplicables) s'alternen amb el joc i la crítica, i entre les piulades se'n troben algunes que plantegen eliminar tota la programa de TV3, menys APM? I Polònia o treure la bandera espanyola dels balcons dels ajuntaments i deixar només la catalana.

Toni Soler ha obert la veta al joc amb un primer tuit: “Proposo fer un inventari de #retalladespossibles. La meva aportació: Suprimir el CAC”.

Més continguts de