Publicitat
Publicitat

Runister: guanyar diners mentre corres (o camines)

Llancen una aplicació mòbil que remunera l'usuari en funció dels quilòmetres que recorre. Els guanys s'obtenen a través de PayPal i l'usuari pot decidir cobrar-los o lliurar-los a una causa benèfica

T'imagines guanyar diners mentre realitzes la teva rutina diària de córrer o caminar per mantenir-te en forma? Doncs dos emprenedors, la catalana de Reus Alba Vázquez i l'eslovac Matej Jahnátek, han llançat una aplicació d'abast internacional per a dispositius mòbils que et permet fer-ho. Els creadors de Runister, que de moment només està disponible per a dispositius iOS, descriuen l'aplicació com una "barreja d'esport, motivació, salut i innovació".

Com funciona?

Runister és una aplicació d'entrada gratuïta. Amb aquesta versió els usuaris poden accedir als paràmetres bàsics de comptabilitzar quilòmetres recorreguts i calories cremades, entre d'altres. Però el tret diferencial d'aquesta apli arriba amb la versió de pagament. Després d'enregistrar les 10 primeres curses -amb un recorregut mínim d'un quilòmetre per cursa-, els usuaris poden subscriure's a la versió Runister Plus (1,99 euros) i començar a obtenir 'runnies'. Com més quilòmetres recorres, més 'runnies' (punts) acumules i més diners guanyes.

A mesura que l'usuari acumula punts, l'aplicació ofereix la possibilitat de passar de nivell i incrementar el rendiment monetari dels quilòmetres recorreguts. D'aquesta manera, en el primer nivell, l'usuari obté 0,04 euros per quilòmetre recorregut, un import que s'incrementa fins als 1,76 euros/km quan l'usuari assoleix el màxim nivell -n'hi ha fins a 7.

A mesura que l'usuari va acumulant punts, l'apli li ofereix l'opció de cobrar-ne els beneficis o de passar de nivell. Així, quan l'usuari obté els 200 'runnies' necessaris per passar del nivell 1 al 2, pot decidir cobrar els diners que li pertoquen -uns 8 euros- i posar el comptador de 'runnies' a zero, o bé passar de nivell. D'aquesta manera, l'aplicació no obliga a passar de nivell i l'usuari pot decidir quedar-se per sempre al nivell 1.

Cobrar o fer una donació

Per retirar els diners generats només cal que l'usuari tingui un compte a PayPal i el vinculi a l'aplicació. La plataforma també ofereix l'opció a l'usuari de donar els diners a una causa benèfica.

L'aplicació ja ha rebut més de 10.000 descàrregues des del seu llançament, fa un mes i mig, i la previsió dels desenvolupadors és llançar-ne la versió per a dispositius Android l'estiu del 2017.

Més continguts de